Nyt fra arkivet

Sommerferielukket i arkivet.

Husk at vi har lukket i arkivet fra den 25. juni til den 12. august 2019. I sommerferien checker vi dog med mellemrum vores mailboks, så du er altid velkommen til at sende en forespørgsel eller en besked.

ArkivNyt 1/2019 er kommet fra trykkeriet, og hvis I ikke allerede – som medlemmer af foreningen – har modtaget et eksemplar sker det i begyndelsen af juli måned. Arkivet ønsker alle en god sommer.

Besøg også hjemmesiden arkiv.dk – hvor der hele tiden kommer nye billeder og nye oplysninger; også fra Nørup Sogns arkiv

Prøv et besøg på hjemmesiden arkiv.dk og søg efter skole- eller konfirmationsbilleder fra Nørup Sogn. Så vil du kunne se eller gense rigtig mange fotografier som vores arkivleder (Ida) har scannet og registreret, således at alle nu kan se billederne via arkiv.dk. Mere end 400 billeder fra arkivet kan nu ses på arkiv.dk.

Sportsbilleder

I begyndelsen af 2017 har vi registreret nogle holdbilleder fra fodboldklubben i Nørup, og flere vil følge. Så vil det blive muligt, at se, eller gense billeder af de lokale idrætsstjerner med langt hår og korte bukser.